fbpx

Patricia Budding

patricia is creator,

een informatiespecialiste, teammanager, keukenprinses, bewust moeder, bewust gastouder, beschermster van Moeder Aarde en al het leven dat zij voort brengt, snuffelvrijwilligster, hondentrimster, natuurliefhebster,  professioneel onderneemster, salsadanseres, creatief en nog veel meer!

Expert

Ze is moeder van een zeer vrije en ondernemende (!) dochter van 5. Ze is er voorstander van om de natuur haar werk laten doen en werkt graag met natuurlijke materialen.

Patricia heeft jarenlange ervaring als zelfstandig onderneemster. Zo heeft ze een hondentrimsalon gehad, is bewust gastouder die een warm welkom biedt aan gastkinderen en biologisch en suikervrije voeding.

En uit ervaring weet ze waar jij als (startende) gastouder tegenaan loopt in het leiden van jouw onderneming. Daarom is ze een expert in het voorzien van de juiste kennis en ervaring om jou te helpen je om in korte tijd ‘full house’ te hebben.

Patricia Budding

Patricia Budding

 

wat anderen over patricia zeggen

Patricia is een bevlogen ondernemer die ideeën structuur kan geven zodat ze uitgevoerd worden. Haar heldere blik op zaken geeft een vertrouwd gevoel tijdens het werken. Een aantal steekwoorden die haar kenmerken zijn open, eerlijk en passievol. Wanneer ze ergens voor gaat is de inzet 100%. Ik werk graag met Patricia samen om naar een hoger plan te gaan.

Mariëlle Renckens

Loslatencoach.nl

Zoekende naar informatie over gastouderschap kwam ik Patricia tegen. Ze was erg behulpzaam en beantwoordde veel vragen. Nu kan ik makkelijker keuzes maken en gerichter uitzoeken wat mogelijkheden zijn in de toekomst. Bedankt Patricia!

Natascha

Ik vond dat je op een positieve, enthousiasmerende manier schrijft. Dit zette mij tot actie aan. Omdat ik als zelfstandig Gastouder alles zelf doe, is het fijn om net een handvat aangereikt te krijgen waardoor je weer verder kan. Bijvoorbeeld de woorden die gebruikt worden, de ideeën voor een website, flyer, Facebook. Jezelf nog beter profileren. Ik weet nu dat ik goed te vinden ben. Doordat ik in een klein dorp woon moet ik meer in de omliggende regio werven. Met een ander gastouderbureau een samenwerking aan durven gaan. Weten dat ik met mijn jarenlange ervaring een goed klankbord kan zijn voor collegae en adviseur voor jonge ouders. Ik dank je hartelijk en wens je ook veel succes toe.

Roeleke

Heb je een vraag?

Je gegevens worden alleen gebruikt om contact je op te nemen.