fbpx

 

 

 

Ik beklim de Kilimanjaro!

Sponsoractie voor The Ocean Clean Up!

In de periode 1 t/m 13 juli 2019 reis ik naar Tanzania om de machtige, bijna 6 kilometer hoge, Kilimanjaro te beklimmen. Met deze actie wil ik
geld inzamelen voor het wereldwijde project The Ocean Clean Up.
Het doel van deze non-profit organisatie is het plastic vrij maken van alle oceanen op de wereld. Het is opgericht door Delftenaar Boyan Slat.
Boyan is voor mij enorm inspirerend! Hij laat zien wat een mens in zijn eentje kan bereiken. Wat Boyan doet is iets wat alle wereldleiders zouden moeten doen: opkomen voor moeder aarde!
Na jarenlang afvalscheiding, kijken wat ik in huis kan doen om minder plastic te gebruiken, mijn dochter opvoeden, bewust boodschappen doen met katoenen tassen in plaats van plastic e.d, is het voor mij tijd om meer te doen.
Ik kan blijven wachten ‘op een ander’, ik kan blijven wachten totdat de Nederlandse regering plastic verbied, ik kan blijven wachten op concrete maatregelen in de industrie, maar dan is het te laat voor veel leven in en om de Oceanen.

Daarom beklim ik de Kilimanjaro en vraag JOU:

 

“Wil jij mij sponsoren?”

Over de Reis

De beklimming van je Kilimanjaro zelf zal 7 dagen in beslag nemen. Vijf dagen omhoog en twee dagen omlaag. Vooraf wordt er tijd genomen om te acclimatiseren, controleren van de uitrusting en briefing.
De grootste uitdaging zit hem in het zuurstofgehalte. Vanwege de hoogte is de lucht heel ijl. Dat maakt het klimmen enorm vermoeiend.
Een aantal jaar geleden heb ik een deel van de vulkaan Chimborazo in Ecuador beklommen, tot een hoogte van 5.00 meter. Toen heb ik al ervaren wat het effect is van de ijle lucht…

Begeleidend Team

Er gaat een team mee die ons begeleid. Iedere dag worden we o.a. medisch onderzocht. Veiligheid en gezondheid staan voorop.
De hoofdgids is Genes Nolasco Shirima. In december had ik geluk al kennis te kunnen met hem. Hij had een vliegticket cadeau gekregen van Hugo Bakker, die deze klim al twee keer eerder heeft gedaan met Genes.

Wil jij ook dat de oceanen plasticvrij worden gemaakt zodat er een einde komt aan dierenleed?

Sponsor dan mijn Kiliklim!

HOE?

 

Door een bedrag te storten op NL46ASNB0708700861 t.n.v. P. Budding o.v.v. Kiliklim

Ik ben dankbaar voor iedere donatie, ongeachte de hoogte.

Voordat je doneert, kijk eerst eens bij onderstaande opties:

Sponsor mij voor € 50,-:

en ik neem jouw wens voor de wereld mee naar de top van Kilimanjaro.

Heb jij een mooie en/of bijzondere wens voor de wereld, bijvoorbeeld onderwijs voor alle kinderen, stop kinderarbeid, een wereld zonder armoede, stop dierenleed, of iets anders? Ik schrijf jouw wens in dit boekje. Wanneer ik op de top van de Kilimanjaro sta, spreek ik jouw boodschap uit over de wereld. Dit boek zal mij motiveren de top daadwerkelijk te bereiken.

Kies je voor deze optie?

  1. Maak het bedrag over op NL46ASNB0708700861 t.n.v. P. Budding
  2. Vul onderstaand formulier in en in het veld ‘bericht’ schrijf je je wens.

Wat is jouw wens voor de Wereld?

13 + 15 =

Sponsor mij voor €100,-:

  1. Neem ik jouw wens voor de wereld mee

  2. Mag je een keer bij me komen eten

 

 

Kies je voor deze optie?

  1. Doneer het bedrag op NL46ASNB0708700861 t.n.v. P. Budding
  2. En vul onderstaan formulier in en type bij ‘bericht’: Ik kom bij je eten!

Wens en Etentje

4 + 12 =

Bedrijfssponsoring

Er zijn verschillende opties om je bedrijf door mijn Kilimanjaro klim op de kaart te krijgen.

  • Een vermelding in het e-book?
  • Wil je een vermelding op deze pagina?
  • Wil je mij sponsoren in de vorm van benodigde materialen zoals goede wandelschoenen, een degelijke rugzak?
  • Of je heb je een ander idee?

 

 

Neem contact op via onderstaand formulier, dan helpen wij elkaar én The Ocean Clean Up.

 

 

Bedrijfssponsoring

11 + 14 =

Kijk ook de vierdelige Nederlandse documentaire:

Ik, Plastic
Wij mensen hebben iets gemaakt wat in de natuur niet eerder bestond: plastic. Een uitvinding die ons zoveel gemak heeft geschonken dat we niet meer zonder kunnen. Maar na decennia van euforie lijkt plastic zich tegen ons te keren. Plastic vergaat niet en overwoekert onze wereld. In de vier-delige docu-serie ‘Ik, Plastic’ reist Menno Bentveld, samen met regisseur Floris-Jan van Luyn, door Nederland, Japan, Oeganda, Kenia en de VS. Menno kijkt voorbij het gemak en het probleem en vraagt zich af: hebben wij onze schepping nog in de hand? Of versmelten wij uiteindelijk met onze creatie?

Link naar serie

Minder plastic eten, drinken en inademen?
Met deze tips maak je jezelf plasticvrij

 

KLIK HIER OM DE TIPS TE ZIEN

Painamapo ndio painukapo.

(Waar de berg naar beneden gaat is ook de plek waar de berg omhoog gaat.)